Bijles en studiebegeleiding

Bijles & Studiebegeleiding

Samen werken aan je diploma!
In Aalst, Oudenaarde, bij je thuis of via online bijles

Je worstelt met een bepaald vak? Een vakleraar wijst op een gebrek aan inzicht in een moeilijker hoofdstuk? Studeren is niet echt jouw 'cup of tea'?

Er zijn tal van redenen om professionele studiebegeleiding of bijles in te roepen. Geen nood; je hebt deLimiet bereikt en wij helpen je maar al te graag verder, ongeacht of dit nu voor het lager, secundair of hoger onderwijs is!

Door je studiemethode te analyseren, leer je gaandeweg beter studeren bij deLimiet. Door een studieplanning op te maken en samen extra oefeningen te maken, bouwen we aan de basis van jouw succesvolle studiecarrière. We zetten ons ook in voor studenten die worstelen met de examencommissie, eindwerken of toelatingsexamens!

Onze kerntaken

Bijles Secundair Onderwijs

Heb je problemen met een bepaald vak? Begrijp je een bepaald hoofdstuk niet helemaal? Dan kan deLimiet jou helpen! Ons team van vakleerkrachten staat klaar voor bijlessen van de hoogste kwaliteit! Ze leggen geziene leerstof nogmaals uit. Ze letten op jouw studiemethode en geven tips & tricks om ze te verbeteren. Lees meer

Bijles Hoger Onderwijs

Het is zover, je bent 18 jaar en je kan eindelijk die opleiding volgen aan een hogeschool of universiteit die je zo interessant leek. De leerstof is veel moeilijker en je krijgt veel minder begeleiding. Heb je problemen om de grote pakketten leerstof te verwerken? Of lukt het niet om je werk efficiënt te organiseren? Dan kan deLimiet je helpen! Lees meer

Examencommissie

Heb je ervoor gekozen om jouw getuigschrift en/of diploma te behalen via de Examencommissie? Kom dan naar deLimiet voor extra ondersteuning! We maken voor jou een persoonlijk opleidingstraject op en verzamelen het nodige studiemateriaal. Eveneens kan je bij onze vakleerkrachten terecht voor extra uitleg en/of oefeningen. Lees meer

Toelatingsexamen
Arts, Tandarts en Dierenarts juli 2025

We voorzien in onze lokalen van deLimiet in Aalst 3 trajecten om jullie voor te bereiden op het toelatingsexamen arts, tandarts en dierenarts.
De leerstof van het toelatingsexamen arts, tandarts en dierenarts (wiskunde, fysica, chemie en biologie + generieke competenties) wordt uitgelegd op verschillende lesdagen. Er is een afwisseling tussen theorie en voorbeeldvragen die representatief zijn voor het toelatingsexamen. We werken in een kleine groep om zo heel interactief te kunnen zijn. Ook is er tijd voorzien om samen met andere studenten te studeren. Zo kunnen jullie elkaar motiveren en kunnen jullie optimaal voorbereid naar het toelatingsexamen geneeskunde, tandheelkunde en dierenarts gaan!
Meer informatie

Ben je op zoek naar bijles wiskunde|elektriciteit|Frans|economie|programmeren|elektronica|Java|fysica|Engels|Nederlands|.NET?

Contacteer ons vandaag nog op 0497 61 30 23 of via mail op info@delimiet.be Vraag informatie aan

Onze kantoren

Je kan lessen volgen in onze kantoren te Aalst, Oudenaarde,
bij je thuis of via online bijles NIEUW

Wat studenten en hun ouders zeggen